Saturday 18 May 2013

Manchester

Tuli vietettyä muutama päivä Manchesterissa Englannissa, joskaan lentokenttää ja toimistorakennuksia lukuun ottamassa varsinainen kaupunki jäi vielä vieraaksi. Paljon punaista tiiltä oli mestan look kuten satunnainen matkailija voisi olettaa.



Saavuttaessa maanantaina kaupungilla oli melkoiset bileet Sir Alex Fergusonin kunniaksi, Manchester United kannattajia oli laulamassa kaduilla pubien edessä pitkälle yömyöhään. Eräskin sankari tuli ravintolasta poistuessani iloisesti jammaan sentin päähän kadulla, kaveri näytti että oli tainnut otettua muutama.

Viimeisenä päivänä pakollisen ohjelman perään ehdin piipahtamaan kahdessa keskustan Figukaupoista ennenkuin oli taas suunnattava kohti lentokenttää. Ensimmäinen kauppa oli nimeltään Fanboy3, mestassa oli mukava valikoima lautapeleja ja sekailainen setti figupelejä. Takahuoneessa iso pelitila ja olemukseltaan muistutti Poromagiaa. Toinen kauppa oli Travelling man, missä oli hyvä sarjakuvavalikoima ja nurkkaus peleillekin. Ydinkeskustassa oli myös iso kauppakeskus ja keskellä arkipäivää siellä oli yllättävän paljon ihmisiä ostoksilla.

Ensi kerralla pitää päästä paikalle ajan kanssa että ehtisi tutkia kauppojen hyllyt paremmin. Alla muutama huonolaatuinen kännykkä kuva jotka otin vesisateessa. Pirun kylmä oli ja satoi vettä joka päivä :)


Fanboy3 kauppa

Myös koirat oli tervetulleita

Ikkunassa oli komea
japanislaistyylinen rakennus.

Travelling man kauppa

Hyvä sarjakuva valikoima.

No comments:

Post a Comment